Mandag 23 September
Kl. 08:30 - 12:00, Drangedal kommunehus, Kommunestyresalen
Inkluderingsdager Telemark, i Drangedal
Velkommen til Inkluderingsdag i Drangedal. Tema for dagen er "Inkludering gjennom arbeid i distriktene". Hvordan samarbeider vi i mindre kommuner for å få ungdom og nye innbyggere inn i arbeidslivet? Inkluderingsdagen er en gratis møteplass for alle som har interesse for og ønsker å bidra til inkludering. Billettsalg

For første gang inviterer vi til Inkluderingsdag i Drangedal 23. september. Fra kl.09:00 til 12:00. (Kaffe fra 8:30)

Telemark har satt seg mål om å bli best på inkludering. Da må vi kjenne hverandre, inspirere hverandre, lære av hverandre og utfordre hverandre! 

Ordfører åpner kommunestyresalen der vi sammen lytter til gode innspill og drøfter hvordan vi best kan hjelpe hverandre til god inkludering der vi bor.


Innledere:

* Stortingsrepresentant for Telemark,  Bård Hoksrud

* Gründer Sandrina Sandell, Vaffelbrigaden

* Regionsveileder Lise Ripegutu, FlexID (www.flexid.no )

* Eier Halvor Olsen, Holte Gård (https://holtegard.no)

* Representanter fra NAV, Flyktningetjenesten og Voksenopplæringen

Workshop og Panelsamtale med bl.a.:
* Bertil Pettersson, Drangedal Produkter ( https://drangedal-prod.no)
* Trine Anette Østenå, daglig leder Drangedal Frivilligsentral
* Ordfører Stina Anlaug Sætre.

Dagen ledes av Daglig leder i Der du bor (DDB), Gisle Lunde  www.derdubor.org

KL.11:30 - 12:00 - Gratis lunsj og mer prat,  hvis du har tid.

Det blir god tid til samtale ved bordene!

Påmelding


Inkluderingsdager Telemark i Drangedal arrangeres av Drangedal Frivilligsentral i samarbeid med DDB, Drangedal kommune, NAV, Voksenopplæringen og Flyktningetjenesten m.fl.
Arbeidsgruppen ledes av Trine Anette Østenå.


Hva er Inkluderingsdager Telemark?

Inkluderingsdager er en lavterskel møteplass for alle som jobber for mer deltakelse og mindre utenforskap, på tvers av sektorer. Her møter du veiledere og saksbehandlere i kommunen. Du blir kjent med gründere og sosiale entreprenører, folk som jobber i frivillige organisasjoner, ledere eller ansatte i privat næringsliv og offentlig sektor, forskere og akademia, eller andre som ønsker å være en ressurs i inkluderingsarbeidet.

Temaene på inkluderingsdagene er ulike fra gang til gang, men vi har alltid en blanding av faglige innledninger og workshop, etterfulgt av en gratis lunsj.

Les mer her.


Hvem står bak Inkluderingsdager Telemark?

Inkluderingsdager startet i Oslo av Velferdsetaten, SoCentral og Kybri som med midler fra Kavlifondet og Sparebankstiftelsen tok metoden og møteplassen til Rogaland, Østfold, Vestfold og Grenland & Telemark. Fylkeskommunen støttet etablering av Inkluderingsdager i Telemark.

Møteplassen og metoden eies og videreutvikles nå av organisasjonen Der du bor (DDB).
Siden 2017 har DDB ledet Grenland Inkluderingsforum som nå er utvidet til Inkluderingsdager Telemark.

Møteplassen Inkluderingsdager Telemark i Grenland videreutvikles og koordineres av DDB, i samarbeid med Fylkeskommunen, KIE -Kvalifiserings og integreringsenheten i Skien, Flex-id stiftelsen, Kirkens Bymisjon og Porsgrunn kommune.
Arbeidsgruppen består av Gisle Lunde, Lise Ripegutu, Lailo Merganova, Stig Roar Hansen, Nina Meling Haugen, Grunde Grimsrud og Quessia Wold.

Våren 2025 er planen å utvide Inkluderingsdager Telemark også til andre regioner. Kontakt oss om du ønsker å være vertskap og lokal koordinator.


Neste inkluderingsdag: 11. november - Grenland.  Mer informasjon og oppdateringer kommer her.

Ønsker du å delta på Inkluderingsdager Telemark i Grenland? Se påmeldingsskjema her. 

På nettsiden: https://inkluderingsdager.no/  er oversikt og mer informasjon om alle Inkluderingsdager i Telemark, Vestfold og Østfold.


2024 © Drangedal frivilligsentral